WO-WO kennel. Leonberger och Pyreneisk Mastiff

 

 

Wilma

Så här beskrev vi Wilma i den pärm som våra valpköpare fick.

 

Vi har haft henne sedan hon var 16 veckor gammal och vi ångrar inte en sekund att hon blev vår. 

Wilma är den mest kärleksfulla varelse man kan tänka sig. Hon vill i princip följa oss 100 % av dygnet. Hon vill helst vara med oss där vi är på dagarna och på nätterna sover hon oftast i fotändan på vår säng. Ser vi på tv så ligger hon oftast jämte eller i knäet på oss. Hon vill alltid bli klappad. 

Wilma är en lugn hund som aldrig skulle få för sig att uppföra sig illa mot andra, varken människor, hundar eller andra djur. När vi är ute och promenerar är hon alltid lugn och fin.

Allt detta stämmmer forfarande efter snart 4 år. Wilma är idag 26/6 2012 6 år och tre månader. Vad vi kan tillägga idag är att hon har fostrat alla sina valpar jättebra. Och idag är hon jätteglad för lilla Princess. 

Hon är världen snällaste men sätter de andra på plats när de blir för jobbiga. Den enda som inte lärt sig detta än är vår lilla Zara. Som oftast börjar dagen på samma sätt med att försöka leka/bråka med Wilma. Men till en viss gräns innan Wilma säger ifrån. Det är från Wilma valparna har fått sina vaktinstinkter. Wilma markerar alltid om det kommer någon som hon inte känner. Men när hon väl har lärt känna någon och fått tillit så är hon åter igen den underbart gossiga vovven. 

 Leonberger Wilma

Wilma 10 dagar före valpning.  

 

Här följer några bilder på Wilma

Leonberger Wilma

Wilma idag lite äldre men fortfarnade jättepigg när hon sätter fart.

 

Leonberger Wilma

 

Leonberger Wilma

Wilma med sina vuxna valpar, Otto och Princess är inte med på bilden.

 

 

Leonberger valpar

       Här med 6 matglada valpar. 

 

Tack Wilma för den tid som vi fick ha tillsammans med dig och alla de underbara vovvar som du har gett oss!