WO-WO kennel. Leonberger och Pyreneisk Mastiff

 

I våra minnen.

Att skaffa hund är jätteroligt. Man tror nog på något vis vid det tillfället att det är något som kommer att gälla för all framtid.

Tyvärr så är det inte så. En vacker dag så kommer din älskling att inte finnas hos dig längre.

Man känner vanmakt! Man känner saknad! Man känner sorg!

Men kanske en liten tröst finns för framtiden. Men det tar naturligtvis  tid att komma över dessa första känslor. Men för eller senare så börjar man tänka på alla de positiva minnen som man har fått under den tid som man har haft tillsammans.

 

Idag den 12/2 2018 lämnade Zack oss. Vår förstfödd, den första i Z -kullen, oss i stor saknad. Den 12/7 2017 lämnade han bror Zingo oss. Vi har ännu inte orkat skriva om honom. På denna sida "I våra minnen."  Som vi gjort om Svarten, Zorro och Otto. Än värre är att vi inte heller har orkat dela med oss av våra känslor för Wilma som var vår andra Leonberger och mamma till Zorro, Zingo och Zack. Och frågan är om vi överhuvudtaget kommer att göra det. Vi älskar dem alla. De kommer alltid att finnas i våra minnen och vår hjärtan. För oss  är dessa minnen personliga. Det som finns skrivit på vår hemsida om några av våra vovvar får finnas kvar.

Dessa vovvar var underbara precis som de som lämnat oss senare.  Men som sagts ovan, att våra känslor för dessa underbara vovvar finns från och med nu bara i våra hjärtan.

Här kommer bara att finnas  tilltalsnamnen på de Leonberger som lämnat oss.

Svarten

Zorro

Otto

Wilma

Zingo 

Zack

Zimba

Zara

Laban