WO-WO kennel. Leonberger

 

I våra minnen.

Att skaffa hund är jätteroligt. Man tror nog på något vis vid det tillfället att det är något som kommer att gälla för all framtid.

Tyvärr så är det inte så. En vacker dag så kommer din älskling att inte finnas hos dig längre.

Man känner vanmakt! Man känner saknad! Man känner sorg!

Det tar naturligtvis en tid att komma över dessa första känslor. Men för eller senare så börjar man tänka på alla de positiva minnen som man har fått under den tid som man har haft tillsammans.

För att hjälpa oss att komma ihåg har vi skapat denna sida.

Vi har valt att börja från den tidpunkt som vi fick Z-kullen. Men vi har inte glömt alla de hundar som vi har haft innan. 

Vi kommer här att sätta in en bild på varje hund som går bort från oss. Och sedan kommer vi  i undermenyerna till denna sida skriva lite mer under respektive hunds namn.

Så här långt så finns det två som vi minns, Svarten och Zorro.

Och varje gång som vi behöver fylla på denna lista så kommer sorgen att var lika stor.

När vi nu flera år tänker efter, så fel vi har att bara tänka på dessa två. Tänk att man kan bli så uppe i sitt nuvarande liv. Varför har jag glömt Tabac som kom in i mitt liv när jag träffade Eva, tänk så väl han blev en stor kompis och förebild till Otto. En fantastiskt trevlig hund som jag fick umgås med i flera år. Varför nämner jag inte alla de andra hundarna som vi haft genom åren. Men vi vill nu gemensamt nämna att även ni finns i vårt minne. Ni är inte heller glömda även om tiden gått. Både Tabac och King, en rottweiler som Eva hade innan vi träffades finns djupt nedgrävda i vår trädgård. Alla ni andra genom tiderna  hundkompisar finns i våra minnen. Tack för att ni fanns! 

 

Svarten blev ca ett och ett halvt dygn.

 

Zorro blev 2 år 9 månader och 21 dagar.

Leonberger Zorro